Nekem is szétesett. Pontosabban nem is szétesett, hanem szépen,
foszlányokban elfogyott. Nekem a turmixolás gyanús nagyon. Egyrészt az
állaga nem igazán turmixoláshoz van kitalálva, másrészt a gyros-osnál
kapható egyértelműen kicsit darabos. Arra tippeltem, hogy félrefordították
és a turmix valójában aprító akart lenni. Lehet, hogy egyszerűen csak össze
kellett volna törni villával...
Azóta még nem próbáltam, mert - ritka az ilyen - akkor nagyon bepöccentem.
Nagyobbik lányomon mindenféle kiütések voltak, dokinak (szokás szerint)
ötlete nem volt hogy mitől, így gyorsan eltiltotta tejtől, sajttól, hústól,
tojástól. Én meg kitaláltam, hogy legyen vasárnap ebédre csicseriborsó
fasírt sültkrumplival, így egy kicsit változatosabb lesz az étrendje, meg
mégis olyan "hétvégi kaja" :))) hangulata van. Na a konyha szelleme jól
betartott nekem, a csicseriborsó fasírt eltűnt az olajban, a sülkrumpli az
istennek nem sült inkább főtt, nem részletezem... A délelőtti konyhai
szorgoskodás eredménye egy adag, az átlagosnál pocsékabb sültkrumpli lett.
Még jó, hogy volt előző napról leves, mert hogy abból mi lett volna...
Topy
|
Sziasztok!
Kellene egy sutirecept, azthiszem barackmag a neve. Kanallal
kiszaggatott tésztát tepsiben, sutoben kell megsutni, es ha
kesz, ki kell kaparni a belsejet es valamien kremmel kell
megtolteni, majd parban osszeragasztani, azthiszem
rumaromaval meglocsolni es vegul kristalycukorman
megforgatni.
Agi
|